LogistiekPark A12 officieel geopend

In aanwezigheid van ondernemers en betrokken partijen openden wethouder Lex Hofstra van Waddinxveen en Bas Hendrikx, directeur van Wayland Developments, vrijdag 23 september de Otto Matzeweg in Waddinxveen. De nieuwe weg gaat een cruciale rol spelen in de ontsluiting van het 40 hectaren grote LogistiekPark A12 in Waddinxveen.

“De Otto Matzeweg vormt de ader van LogistiekPark A12 en zal straks voor een goede ontsluiting van het logistieke bedrijventerrein garant staan. Wij zijn als ontwikkelaar van het gebied dan ook erg verheugd met het bereiken van deze mijlpaal”, reageert directeur Bas Hendrikx van Wayland Developments te Bergschenhoek.

Deze feestelijke bijeenkomst ging gepaard met diverse activiteiten. Wethouder Hofstra benadrukte in zijn toespraak het belang van de A12 Corridor voor de regio. Vanuit de A12 Corridor (Zoetermeer, Lansingerland, Zuidplas, Waddinxveen) is het mogelijk om binnen een uur het belangrijkste en grootste deel van de Nederlandse consument te bedienen. Per 1 september kon men al gebruik maken van de weg.